ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін привітав працівниць обласної та районної адміністрацій із наступаючим 8 березня

2024-03-07

Очільник області відзначив вагомий внесок колежанок у роботу та суспільне життя. А також вручив відзнаки різного рівня. Це й ордени княгині Ольги ІІІ ступеня, звання «Заслужений працівник освіти України», відзнака Президента України «За оборону України», Почесна грамота Кабінету Міністрів України, й обласні нагороди.
 

Їх одержали військовослужбовиці і спеціалістки з розмінування, працівниці обласної й районної адміністрацій, лікарки, освітянки, фахівчині комунальної, правової, соціальної галузей, волонтерки. Загалом – 175 жінок.
 
«Сила і стійкість, з якою ви долаєте будь-які труднощі, як промені сонця пробивають безпросвітну темряву. Ваш професіоналізм, участь у відбудові країни, постійна підтримка війська, піклування про родину, волонтерство – дають віру і надихають. Дякую за вашу сміливість, що завжди залишаєтеся поруч. І найголовніше – прагнете жити у вільній Україні. Вже третю весну у нас на всіх одна мрія! І ми разом робимо все можливе для того, щоб вона здійснилась», – сказав Олександр Прокудін.
 
 
 
 
 
 
 
 

Джерело: Херсонська обласна військова адміністрація

Читати