ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Громадянське суспільство

ГО "РОЗВИТОК" - МЕДІА-ДІЇ ГРОМАДИ МАЮТЬ СТВОРИТИ ЕФЕКТИВНУ ВЛАДУ, ЯКА ПОРОДЖУЄ СИНЕРГІЮ РОЗВИТКУ

21.10.2019

Першими актуальними темами майданчику Медіа-дій стали:

Проблеми низькою віддачі від витрат громади на владу "Влада: Ціна-Якість. Наші гроші = розвиток?"

Проблеми низької якості створення та реалізації програм розвитку міста та області, а також не менш низька якість інформування та звітування про виконання програм. Програми розвитку для невдах? Є хоч одна успішна програма у херсонської влади?"


Проблеми відтоку молоді з регіону, яка не бачить для себе сучасних перспектив. "Херсонщина втрачає молодь. Необхідні сучасні перспективи"

Багаторічна проблема Херсонщини, яка втрачає ліси від негідників, що заробляють на пожежах та вирубках і від влади, яка не створює ні реальних стратегій розвитку лісів, ні реального фінансового підгрунтя їх виживання.
"Терміново захистити ліси Як зупинити знищення лісів та лісової галузі?"

Не менш актуальною є проблема засмічення Дніпра і взагалі вод України. І знову, неозброєним оком видно, наскільки неякісно діють безліч управлінських структур, які тільки поглинають кошти, які могли би бути витрачені на вирішення проблем Дніпра.
"Що з Дніпром? Що з нами? Очистити душу та річки..."

І, нарешті, проблема філармонії і взагалі збереження культурної спадшини на Херсонщині, якого (збереження) практично немає.
Соромно дивитися на общарпані музеї, на розвалений обласний булинок культури, на згорілу філармонію, яка 20 років стоїть руїною. "ФІЛАРМОНІЯ В ПІДВАЛІ Херсонщина - єдина область в Україні, яка не має філармонічної будівлі"

Анна Парфьонова

Читати