ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Вдячність

Херсонські діти з родин учасників бойових дій на сході України поїхали на відпочинок

04.08.2016

36 хлопчиків і дівчаток поїхали на відпочинок у дитячий оздоровчий табір ім. Ю.Гагаріна у м. Скадовськ.

Відпочинок організований за рахунок благодійних коштів та за підтримки КП «Оберіг».

«Дуже важливо, що це міжнародний проект. Він був здійснений завдяки українській діаспорі у США та нашим активістам - депутату обласної ради Юрію Рожкову і дуже активній людині Олені Назарчук» - відзначив голова облради Андрій Путілов. Він побажав дітям гарно відпочити. «Набирайтесь сил, відпочивайте, оздоровлюйтесь», - звернувся голова облради до дітей.

А спілкуючись з дорослими, голова облради подякував учасникам бойових дій на Сході країни. «Ми зробимо все для того, щоб ваші родини відчували турботу», - запевнив Андрій Путілов.

Він розповів про ще один проект, ініційований депутатами обласної ради - районам області на КП база відпочинку "Арабатська Стрілка" Херсонської обласної ради надають будиночки для організації відпочинку бійців АТО та їх родин. «Є більш активні райони, які облаштовують будиночки, є менш активні», - звернув увагу голова облради.

Він також наголосив, що родинами бійців АТО опікується КП «Оберіг», яке очолює Вікторія Вагнєр, також працює «Товариство воїнів - учасників, ветеранів АТО на Сході України», Центр допомоги учасникам АТО - сюди завжди можна звертатися за допомогою та підтримкою. «Жодна родина наших героїв не повинна бути забута», - підкреслив голова обласної ради.

Джерело: Херсонська міська рада

Читати